In samenwerking met boeren: de 'Liefde voor boeren' Boerproeverij-boxen

19 juni 2020

Unable to watch video

Please change cookie settings to watch this video.

Change cookie settings

Door de coronacrisis lopen de voedselstromen anders dan voorheen. Er wordt meer en meer geconsumeerd via supermarkten en minder via (lokale) horeca. Hierdoor kunnen boeren hun voorraden niet meer kwijt en blijven ze zitten met hoogwaardige producten. Voor ons, Trouw Nutrition, de hoogste tijd om de boeren een handje te helpen! 

'Liefde voor boeren'-boerproeverij

Wij hebben met verschillende boeren de handen ineengeslagen en horecawaardige pakketten samengesteld: de Boerproeverij-boxen. Kwaliteitsproducten direct van de boerderij voor op de BBQ of bij de borrel. Niet geleverd aan de horeca, zoals boeren normaal doen met hun producten, maar direct aan liefhebbers van lekker eten. Dit doen wij zonder winstoogmerk.

Het beste van de boerderij

De pakketten zijn gevuld met overheerlijke producten. Wanneer je deze proeft, geniet je van échte horecakwaliteit! Via Boerproeverij.nl en Boerproeverij.be bestel je direct de Boerproeverij boxen. Op die site is tevens meer informatie te vinden over de boerenbedrijven die samenwerken binnen dit initiatief. De boxen worden aan huis geleverd in Nederland en België, of kunnen opgepikt worden op een aantal pick-up points. 

Alle opbrengsten van deze boxen gaan naar de boeren. Er is dus geen reden om niet lekker te borrelen of bbq-en. Dat is nou liefde voor boeren!

➤ www.boerproeverij.be

➤ www.boerproeverij.nl